sandra rijnvos/boers
 • Female
 • antwerpen
 • Belgium
Share

Sandra rijnvos/boers's Friends

 • Allison Morris- "ASHA"
 • marie-Jose bekkers
 • Barbara Glynn
 • Victor Mesia-Kahn
 • Pamela Yakubek
 • Micke Sandström
 • Sandra van den Hof
 • nelida heredia
 • jame jos
 • Isabel Steiner
 • Judy Choquette
 • katlijn heymans
 • Cesar Diaz
 • Karen T
 • Tambopampa - Paso Rides in Peru
 

sandra rijnvos/boers's Page

Profile Information

My Location: (City, State, Country)
belgium
I am a:
Owner, Breeder, Trainer
I would like to meet:
people who love the peruvian paso and who believe in the friendly way of training them
Website:
http://valley-of-angels.webs.com/

sandra rijnvos/boers's Photos

 • Add Photos
 • View All

sandra rijnvos/boers's Videos

 • Add Videos
 • View All

Comment Wall (34 comments)

You need to be a member of Peruvian Horse World to add comments!

Join Peruvian Horse World

At 9:50am on August 20, 2010, Yvonne Neal said…
Sandra, Beautiful video. Bolero is awesome and so are you. Make another vidoe soon.
Yvonne
At 10:16am on May 28, 2010, Allison Morris- "ASHA" said…
At 6:42am on April 20, 2010, Amber Reynaerts said…
Hi, Sandra,
Wel de dierenarts was er vandaag en hij denkt dat ze een gezwel (hopelijk een kyste) op haar eierstok heeft. Dus hij heeft meds besteld en dan maar afwachten met zo'n 3 weken zou het beter moeten zijn zo niet dan moet hij een ultrasound maken om te kijken wat het dan zou kunnen zijn. Zal zelf natuurlijk wel contact opnemen met Eva maar speel nog steeds met het idee om als de juiste persoon daar is Micheo te verkopen dus als je iemand weet...
Hou je op de hoogte
Groetjes
Amber
At 12:38pm on April 18, 2010, Amber Reynaerts said…
hi Sandra,
Nienke Coppens dacht dat jij me misschien zou kunnen helpen met het volgende probleem. Een jaar geleden heb ik van Eva Svoboda een paso merrie gekocht (waar ik bleek nadien veel te veel voor betaald had) Malinche maar gezien dat een paard was dat totaal niet bleek te zijn wat in het koopcontract was aangeboden, betrouwbaar zeker met buiten ritten, heb ik haar na een paar maanden terug gegeven aan de fokker maar niet nadat ik er al het nodige geld ingestoken had om haar te her-trainen met een Pat Parrelli trainer die het ook opgaf na een tijd, met een met dit paard kom ik niet verder. Geld terug kon niet maar ik heb haar toen geruild tegen de moeder La Micheo die was wel stabieler maar begint nu toch (ik heb haar sinds oktober) raar te worden steeds angstiger zo heeft ze geen respect voor mensen en daardoor laatst mijn 7 maanden zwangere vriendin aangevallen door op haar achterbenen te staan en naar mijn vriendin te trappen met de voorbenen! en dat voor een paard van 12! is raar. Sinds dien is ze ook met buiten ritten wat moeilijker en schrikt vaak met steigeren tot gevolg nu heeft ze me er nog nooit afgegooid maar ik vrees dat dit alleen een tijds zaak is. Als gevolg van dit alles moet ik zeggen dat ik helaas met het idee speel om Micheo toch te verkopen aan iemand die wel met haar overweg kan? en die met haar de shows kan gaan doen die ze gewend is zo heeft ze in Peru en in Oostenrijk/Duitsland veel prijzen gewonnen.
Om uit te sluiten dat het iets anders zou kunnen zijn komt de dierenarts binnenkort en ga ik (met haar) op een cursus Centered riding. Als je me zou kunnen helpen aan advies of misschien zelfs iemand kent die interesse zou hebben in Micheo (misschien als dekmerrie ze heeft al 2 veulens gehad) dan hoor ik het heel erg graag.
Bedankt en groetjes
Amber
jwam@a1.net
0043 4272 82411
At 4:50pm on August 12, 2009, Sandra van den Hof said…
Found you!
2 Sandra's en allebei trotse PP bezitters ;)
At 1:59am on June 5, 2009, Amber Reynaerts said…
Hi Sandra,
Een vraag die niet over de paarden gaat maar dit keer over jou achternaam! komt het Rijnvos gedeelte misschien van de fabels "de vos Reynarde" later ook geschreven als Rijnarde? dit gewoon uit nieuwschierigheid gezien de familie van mijn man uit het zuiden van holland komt en daar de naam Reynaerts, op al zijn manieren geschreven, vaak voor en komt dan dus van die fabels af.
Dank je voor de hulp in het verhelpen van mijn nieuwschierigheid!
Groetjes en geniet van het weekend,
Amber
At 5:47am on May 11, 2009, Amber Reynaerts said…
Hi Sandra,
Hoe gaat het met je? Petra kwam met het idee dat jij me misschien zou kunnen helpen. Toen ik Malinche kocht heb ik een mooi echt peruviaans zadel gekocht voor haar er was mij verteld dat het voor een smal paard was en dus wel zou passen, toen we het uitprobeerden leek dit ook zo en ook de fokker dacht dat het goed was. Nu heeft de peruviaanse trainer ernaar gekeken en - het zadel waar Malinche echt een hekel aan heeft gezien het haar pijn deed en ze haar gangen niet kon doen- blijkt helemaal niet voor een smal paard te zijn maar voor een lekker gespierd paard en daarom had ik die problemen want dat is ze zeker niet. Weet jij misschien iemand binnen europa die interesse zou hebben in dit zadel ik wil het verkopen voor 690€ met buikriem en leren stijgbeugels fotos kun je zien bij PPE en bij Tieranzeigen.at waar ik ook aan het proberen ben het zadel te vekopen. nu heb ik een Barefoot en daar gaat ze prachtig mee.
zou fantastisch zijn als je me kunt helpen.
Groetjes,
Amber
At 11:21am on April 21, 2009, Amber Reynaerts said…
Hi,
Malinche en ik gaan nu een stuk beter met elkaar om, ik heb een kleine round pen gemaakt in de bestaande bak en daar train ik beina iedere dag met haar en dat doet ons beide goed. Ze heeft nog wel snel angst maar komt er ook snel overheen. Heb zondag weer voor het eerst in de bak op haar gereden, eerst wilde ze totaal niet dat ik opsteeg maar met opstijg hulp en langzame druk ging het toch goed en heb ik ok kunnen rijden. Maar ben natuurlijk nogsteeds wel blij dat ze over 2 weken intensieve training gaat krijgen en ook bit training. Will keep you postit if you want.
groetjes,
Amber
At 6:00pm on March 28, 2009, sandra rijnvos/boers said…
hello

to let the vet check the teeth is a very good idea !

when my mares are horsic , the do not show me
they stay the same from caracter

i want to tell you something about this horsic problem
my old connemara mare had a lot of trouble with her horsic periode , and then she had also back problems and pain under the saddle
a acupuncturist checked this and the pain in the back was relatic to the horsic periode
so i still think that your horse has pain in her back

i only know sandra van pleasure gaits who make these things

greetings san
At 9:56am on March 28, 2009, Amber Reynaerts said…
Hi Sandra,
Dank je voor je advies, heb er in mijn eigen paarden boeken het nodige over gelezen (heb wel dan het idee dat je je dingen in je hoofd gaat halen die het totaal niet zijn maar goed) dat het misschien wel iets met haar tanden te maken zou kunnen hebben en nu hebben wij bij mijn stalling de mogelijkheid om binnenkort de paardentandarts te laten komen dus ik zal er maandag met de trainer over spreken en dan dat misschien doen. Ik dacht aan haar tanden omdat ze een ongelooflijk sloppy eter is. Zou jij me misschien kunnen zeggen hoevaak een merrie "in the mood for love" is? is dat tochtig in het nederlands of is dat meer van koeien?
Gezien Malinche daar dus erg last van schijnt te hebben en het mij voorzichtig optimistisch ook een groot gedeelte van het probleem leek te zijn. De fokker merkte er vroeger nooit zo veel van maar in een grote kudde valt het ook niet zo op, maar de ruinen die bij Malinche staan zijn spontaan vergeten dat ze geen hengsten meer zijn! Nu is ze ook wel een hele mooie meid maar de 2 heren hadden zo gevochten dat er 1 nu al een tijd op stal staat met zware verwondingen aan zijn voorbeen. Gelukkig is het nu al een stuk beter met hem maar toch....
Hoor graag je ideeen over een misschien tand probleem!
Haar rug en benen zijn all right.
Geniet van het weekend, zie in de boodschap hieronder dat jij dus niet de Sandra van horse jewlery bent?! Wil nogsteeds een armband laten maken van Malinches staart haar dus als je iemand weet dan hoor ik ook dat graag..
 
 
 

© 2019   Created by Chris Austin.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service